Epic Hopper Plugini
Merhaba Forum Severler, bu konumuzda sizlere başarılı bir huni pluginini tanıtacağım. Bu pluginde bulunan özelliklerin bir kısmını başlıkta gördünüz. Fakat bu pluginin başlıkta bahsettiğim özelliklerden daha fazla özelliği ve işe yarar özelliğe sahiptir. Çok uzatmadan başlayalım..
Öncelikle bu pluginde olan özellikleri sizlere söyleyeylim:
Yükseltme
Otomatik Üretim
Işınlanma
Otomatik Satış
Blok Kırma
Mob Öldürme
Otomatik Eritme
gibi özellikleri mevcuttur ve çoğunu yükseltme özelliğiniz mevcuttur.
1) Yükseltme
Huninin yükseltmelerini huniye sağ tıkladıktan sonra görmektesiniz. Bu huniyi tecrübe puanınız veya nakit paranız ile yükseltebilirsiniz. Her seviye yükseldiğinde yapabileceği özellikler artmaktadır. Aynı zamanda bu huniyi kırdığınızda envanterinizde kaç seviye olduğunu görebilirsiniz.

2) Otomatik Üretim
Hunide otomatik üretim ne alaka dediğinizi duyar gibiyim. Fakat çok şey üretmek istiyorsanız ve kendiniz üretmeye üşeniyorsanız bu huni sizlere çok yardımcı olabilir. Aşağıda gördüğünüz gibi bir çok elmas kazma üretimi yapabilirsiniz.

3) Işınlanma
Bu huniyi eğer bir skyblock sunucusunda kullanıcaksanız, adanızda kolay bir biçimde geçiş sağlayabilirsiniz. Örneğin adanızın bir noktasından diğer uzak noktaya kolay bir geçiş sağlamaktasınız.

4) Otomatik Satış
Örneğin bir tarım yaptınız ve çıkış noktasını bu huniye bağlayarak sunucunun marketine eglen ürünleri otomatik olarak satabilirsiniz. Aslında bu özellik gerçekten işinizi çok kolaylaştırır. Adanızdan çıkmadan ürünleri burada satabilirsiniz.

5) Blok Kırma
Örneğin bir taş jeneratörü yaptınız. Bu huniyi kullanarak otomatik olarak taş elde edebilirsiniz. Çünkü bu huni üstünde olan bloğu otomatik olarak kırmaktadır.

6) Mob Öldürme
Bir spawner sahibisiniz ve çıkan mobları öldürmeye üşeniyor musunuz? Bu huninin özelliği size yardımıcı olabilir.

7) Otomatik Eritme
Kırdığı veya içindeki bloğu otomatik olarak eritebilmektedir. Menüde gördüğünüz gibi bu özelliğin kullanılması istendiği bloklar seçilebilir.

Kaynak